Ännu fler renoveringskaosbilder

(null)
Så här harmoniskt tänker man sig livet på landet, med nyfallen snö utanför fönstret, och fåglar och ekorrar som kommer på besök till foderautomaten för att få solrosfrön, nötter och annan energirik föda. Ute i trädgården syns spår efter älg, rådjur och hare. I växthuset är det tyst och lugnt under det frostiga taket. I resten av huset syns kaoset med ihopstaplade prylar inför snickarbesöket.
(null)
Det här kommer snart att vara ett välisolerat extrarum, där det får plats både snickarbänk och sybord. Just nu är det tömt på alla verktyg och saker av olika slag, och isande kallt.
(null)
Här syns snickarbänken, och skåpet med alla slipmaskiner och andra maskiner av olika slag. Det är mysigt att stå vid snickarbänken och pyssla, men innan rummet är isolerat måste man ha mössa och vantar när man jobbar där på vintern, och andedräkten är som ett vitt moln.
(null)
Här syns linneskåpet och bortanför det en herrans massa böcker. Vi läser mycket själva, och har mycket att ställa ut när vi har loppis.
(null)
Här övervintrar våra pelargoner, fikonträdet och olivträdet.
(null)
Ovanför trappan står alla målarfärger och kemikalier i en hög. Det ska bli skönt att få allt på plats i det blivande frostfria rummet.
(null)
Det här är i vanliga fall ett romantiskt och fint litet gästrum, med blommiga tapeter och spetsgardiner.
(null)
Just nu ligger alla vertyg i travar här. Ingen gästvänlig miljö just nu alltså.
(null)
Möjligheternas rum! Med isolering på taket och väggarna blir det här fantastiskt!

Kommentarer
Postat av: lillsyrran

Härligt! Huset är ju en pärla.

2022-12-29 @ 17:10:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback