Världens bästa kiosk

Här finns glad och trevlig personal, kaffe, bullar och glass. Och det finns nog inget ställe som kan konkurrera med priserna här. (null)

(null)

(null)

(null)


Hantverk

Det är en speciell känsla att ha plockat fram en träbit för flera år sedan, ha skissat ut formen av en kåsa lite grovt, och därefter täljt, skurit, använt skedkniv, slipat, sandpapprat vid olika tillfällen då tid, energi och entusiasm har infunnit sig. Nästan fem år från den dagen då jag plockade upp en träklump och bestämde mig för att det skulle bli en kåsa blev den äntligen klar. Den har legat obearbetad i långa perioder, och den var ganska ful ganska länge, men nu är den ju så fin! (null)


Växtrapport

Växthuset får vila lite den här sommaren. (null)
Och så har rådjuren hittat mat. (null)


Fläder

Årets fläderskörd nysköljd och lagd på tork. (null)

(null)


Sommarnätter!

Som man har längtat efter ljuset och värmen! Det är magiskt att promenera runt mitt i natten och det är alldeles ljust ute.  (null)


Dagens text på tavlan...

...inför avslutningen i morgon.
 
 
Det är minsann annat än matteformler, kemiska beteckningar och fysikaliska samband.

Läsutmaning nr 1- novellsamling

(null)
 
Jag kommer absolut inte att hinna med alla kategorier av böcker under sommaren, men här har jag klarat av en novellsamling.  Jag blev lite besviken på novellerna, trodde att man skulle uppslukas helt av språket och historierna. De var mer som trivsamma nedslag i verkligheten, men inte så att jag blev förtrollad, viljet jag hade väntat mig av en nobelpristagare i litteratur. (null)
 

Kungsträdgården 6 juni

Hela Kungsträdgården var fylld av food trucks och små stånd med alla tänkbara typer av matserveringar. Och på den stora samlingsplatsen i mitten stod långa rader av festivalbord där folk pratade, skrattade, åt och drack svalkande drycker i  värmen. (null)


Läsutmaning sommaren 2019

Det blir spännande att se hur många av de här rutorna jag kan kryssa i under sommaren. (null)