Ännu fler loppisfynd!

(null)


Daniel Lemma på Fasching

Daniel Lemma är en så härlig artist! Han får hela rummet att svänga, och han har en trevlig och lågmäld framtoning, och det känns som om han verkligen älskar att sjunga låtarna han framför. Det är så roligt att titta på honom!

Fynd på kvartersbutiken

Vi har letat på bonnloppisar, bakluckeloppisar, budat på Tradera (tills prisnivån har blivit löjligt hög) och letat i massor av second hand-butiker för att hitta den perfekta sänglampan. Och plötsligt fanns den på vår lilla charmiga "här-finns-allt-från-50,60,70-talet-och-vi-har-bara-öppet-några-timmar-om-dagen-och-tar-bara-kontant-betalning-butik" runt gathörnet! Visst är den fin! (null)


Tryck i luften

Jag får alltid så otroligt ont i öronen när jag flyger. Den konstiga känslan av avdomnat öra brukar finnas kvar i ett par dagar efter landning, och nu när jag flög hem från Paris såg jag till min fasa på bordet framför mig vad som händer i örat!
Plötsligt hände något med vattenflaskan och den förändrades till en förvriden, ångestfylld plastfigur, helt olika den ursprungliga flaskan. Och då kunde jag plötsligt förstå vad som händer i örat egentligen!
 

Kärlek i Paris

Titta vilka fina gator det finns i Paris!