Som en egen bayeuxtapet

Jag har varit noga med att använda munskydd, hålla avstånd, undvika gallerior, undvika restauranger, krogar och pubar. Jag har promenerat hem 7,5 km varje dag efter jobbet för att slippa trängas med massor av folk på bussen. Jag har följt direktiven med streck och prickar på golven i matbutiker och jag har tvättat och spritat mina händrr till förbannelse.
Men så hoppade de små illasinnade virusen på mig ändå, med största sannolikhet på jobbet. Jag är nästan säker på varifrån jag fick min smitta, men det behöver man inte skriva ut här.
Hur som helst, den lömska coronan invaderade min kropp. De första dygnen var jag totalsänkt, och bara sov utan att bli vare sig hungrig eller törstig. Sen var det ett par dagar när jag var lite mer vaken, men ändå låg till sängs mesta tiden. Eftersom jag var för trött för att läsa, eller lyssna på musik, ägnade jag mycket tid åt att stirra in i djurtapeten, som föregående hyresgäst satte upp. Ni kan tänka er att man tittar på mönstret om och om igen, för att se när det börjar upprepa sig, så att det blir en giraff igen. Eller elefant. Eller häst. Eller ekorre. Eller hund. Ja, ni förstår att det där kan sysselsätta en dimmig och febrig hjärna ett bra tag.
(null)
Nu blir det svårt att tänka sig att tapetsera över den här. Finns det fler tapeter med samma underhållningsvärde?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback