5. Något jag absolut inte klarar av

Här skulle det kunna bli en lång lista, för det finns ju massor av saker som jag inte klarar. Det kan ju bero på att jag aldrig har lärt mig det, att jag har försökt men ändå inte lyckats, att jag saknar de rätta förutsättningarna eller att det helt enkelt inte funkar.
Men här tolkar jag rubriken på ett annat sätt, och jag tänker på en sak jag absolut inte klarar, och det är när jag ser hur folk stoppar fingret i näsan och sen stoppar fyndet i munnen. Jag blir kräkfärdig bara jag tänker på det. 
Jag har ett par elever som gör det ständigt och jämt, men de gör det tvångsmässigt, och det går att koppla till deras diagnoser, så där lyckas jag förhålla mig professionellt och upprepar lika tålmodigt ett antal gånger per dag att de ska sluta peta näsan. Jag fixar det, men det finns tillfällen då jag känner att jag blir illamående.
Men när jag ser vuxna människor göra samma sak ute på stan, till exempel i rulltrappan, på tunnelbanan eller liknande, då känner jag hur det vänder sig i magen och jag får kämpa hårt för att lugna mina inre organ.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mösstanten

Jag trodde faktiskt inte att vuxna stoppade snorkråkor i munnen. Inte ens att de petade i näsan offentligt.

Svar: Jag har sett riktiga äckelexempel vid några tillfällen. Det har fått min mage att vilja vända sig ut och in.
Fia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback