Uppdrag enligt lista: Titta på dina fötter

Uppgiften är: Titta på dina fötter. Skriv ner vilka platser de har vandrat på idag.
 
Tja, till att börja med klev de ut på balkongen och var liksom själva markkontakten när alla gamla blommor, jord och diverse saker skulle kastas eller plockas undan inför vintern. Där fanns några sladdriga, sönderfrysta före detta plantor som mest kändes och såg ut som en slags trådig gegga, och så var det mängder av krukor och balkonglådor där den sammanlagda mängden blöt jord och lecakulor fyllde två stora sopsäckar och ett par plastkassar. Och så fanns det ett gäng pelargoner som tappert har överlevt flera köldknäppar, så nu har jag inte hjärta att kasta dem. Funderar på hur de ska få övervintra på bästa sätt utan att fönsterbrädorna ska bli alltför belamrade.
Efter det åkte fötterna iväg till Stockholm C och strosade runt på Hötorget, Sergels torg och gatorna däromkring. De klev in på mysiga fik, klampade upp- och nedför flera rulltrappor som verkade ha kommit överens om att ha  gemensam systemkollaps idag. En dag när bussar och tåg gick som de skulle ville väl rulltrapporna få tjura lite kan man tänka.
Och till sist åkte fötterna tunnelbana och tvärbana, och gick in en sväng på Konsum för att köpa tomater, innan de gick hem och hoppade i ett par sköna raggsockor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback