Fest på musslor

Man börjar bli sugen redan när lök, vitlök och chili fräser i lite smör.
Sen gäller det att skrubba musslorna och skära bort allt "skägg"
Och så måste det vara lite god majonnäs till.
Och ner med musslorna i spadet, buljongen, vita vinet och grädden.
Till sist är det bara en hög med tomma musselskal kvar.
 
Och då finns det ett väldigt viktigt råd: Glöm inte bort att kasta musselskalen omdelbart. Det är ingen hit när man glömmer dem i soppåsen till nästa dag.
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Mmmmm det är verkligen gott det där du .. :D

Tänk varje gång jag ser en kesoburk i butik så tänker jag på dig.

Svar: Hahaha! Ja, det där med Keso är lite speciellt.
Fia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback