Så häftiga ungar!

Jag har en riktig drömklass! De är så gulliga så det är inte sant. Nu har de bildat en styrelse i klassen, och styrelsen har bjudit in alla föräldrar till ett föräldramöte ikväll, där de ska diskutera klasskassan och vad de kan göra på sin klassresa nästa år. Jag tycker det är så häftigt! De bad mig på sitt allra snällaste sätt att jag skulle vara kvar och låsa upp Samlingssalen till mötet, och låsa allt när de gick. Då är det värt att stanna på jobbet till kl 19.30!
Styrelsen hade ett möte på en långrast idag, och så kom de en halvtimme innan kvällens möte startade, och då fixade de lokalen, skrev upp dagordning på whiteboarden, har fixat närvarolistor, och har en mapp för alla anteckningar.
Det kommer att bli spännande att se vad det blir av såna guldklimpar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilka ungar! I dotterns klass är det några av föräldrarna som ordnat och bestämt allt med insamling till klassresa. Min dotter är inte så intresserad att åka någonstans med en klass där hon aldrig passat in, så vi har inte aktiverat oss alls, men nog tycker jag att det är barnen som ska ta initiativ egentligen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback