Den fantastiska bloggvärlden

Den här bloggen fyller snart åtta år. Jag har hittat läsvärda bloggar som jag ofta har återkommit till, och några älskade bloggar har lagts ner. Tråkigt, jag har verkligen saknat dem. 
Vid några tillfällen har jag haft turen att få träffa människorna bakom bloggarna, och det är faktiskt ett ganska stort gäng som träffades via bloggarna för snart sju år sedan, som fortfarande har tät kontakt med varandra på flera sätt.
Några bloggare har jag träffat över en fika eller en middag för att tillfället har dykt upp när vi har råkat befinna oss nära varandra.
En bloggare som också var lärare bodde ganska många mil från mig, men hon tog med en grupp elever från sin skola och besökte vår skola. Jätteroligt!
En annan bloggkompis var på studiebesök med sin klass i Stockholm i några dagar, och då kunde hon smita iväg en stund så att vi kunde äta en middag ihop!
Och i torsdags träffade jag en bloggare som jag har känt i 8-10 år vid det här laget, men aldrig träffat. Av en händelse var hon på arbetsrelaterat besök i en vecka bara ett par mil från min arbetsplats, och då fick vi chansen att träffas. 
Finns det några av er som har haft roliga bloggkontakter?

Kommentarer
Postat av: Freja

Jag har snart bloggat i fyra år och hittills bara träffat en av de jag läser och som läser mig i verkligheten. Det var supertrevligt! Jag har även en del bloggvänner som facebookvänner, vilket är stort för mig som försöker vara anonym på bloggen. Inga av de jag känner, mer än min familj och min bästa kompis, vet ens att jag bloggar. Den anonymiteten suddas ut lite när jag blir vän med bloggare på facebook... Så, min anonymitet och att jag bor i Norrlands djupa skogar gör det förstås svårare att kunna träffa andra bloggare...

Svar: Det är inte så många av mina vänner som känner till min blogg, för om tex alla på jobbet kände till den skulle jag behöva väga varje ord på guldvåg, men den är inte helt anonym heller. De bloggare jag har träffat är nya bekantskaper som jag har träffat genom bloggen.
Fia

Postat av: ejmis

Jag har aldrig träffat någon bloggvän IRL.

Svar: Hoppas att du får tillfälle att göra det. Det är väldigt roligt!
Fia

2014-10-08 @ 03:09:21
URL: http://ejmis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback