31. Den bästa fikan är ju som vi alla vet...

Jag är inte alldeles säker på att någon har noterat det, men jag har ju missat att göra ett inlägg om det sista på listan. 
Jag tycker om att träffa syrran och ta en fika och låta orden flöda, jag gillar att hämta andan i fem minuter på jobbet genom att ta (en ganska äcklig) kopp fika från fikaautomaten, jag gillar att slinka in någonstans i stan och sitta alldeles för mig själv och vänta in min själ, jag gillar glammiga och slamriga släktträffar med mängder av gott fikabröd och många skratt och kramar, jag tycker även om att stanna bilen på en långresa och svänga in och ta en paus med fika och bensträckare. Jag kan även tycka om en fikapaus med roliga diskussioner på kursdagar eller heldagskonferenser.
Men fikan som slår allt är faktiskt när man har vandrat långt och högt bland fjällen, och kroppen börjar ropa efter paus, då man hittar en tillräckligt slät yta att slå sig ner på, och man äntligen får plocka fram termosen ur ryggsäcken och få lite värme och energi samtidigt som man blickar ut över vidsträckta vyer med den friska vinden som smeker kinderna. Då är fika som allra bäst.
 

Kommentarer
Postat av: Lillsyrran

Har aldrig provat den varianten själv, men det låter härligt.

Svar: Vi får väl testa tillsammans någon gång!
Fia

2014-03-01 @ 12:10:42
Postat av: Anna-Lena

Håller med.

Svar: Oslagbart!
Fia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback