Snälla människor i världen

Jag fick en så fin present av en omtänksam bror - jag fick nämligen en tvättmaskin! I morse promenerade jag iväg med en pirra i högsta hugg till Elgiganten och mellandagsrean. Jag hade planerat att rulla hem maskinen på pirran, för det är rimligt promenadavstånd mellan affären och bostaden. 
Jag släpade pirran ut från butiken, ut från butiksområdet och hann gå ett par kvarter innan en bil tvärbromsade och en man klev ut och frågade hur långt jag hade tänkt gå med min last. När jag berättade vart jag var på väg skakade han på huvudet och sa:
- Nej det ser inte klokt ut, så där kan du inte gå!
Och så baxade han in maskinen i sin bil och skjutsade mig till min port. 
När den stod på plats fick jag hjälp av en tredje person med installationen. 
Sen var det rena rama nöjet att köra ett par omgångar tvätt!
Här är den lilla beresta skönheten!

Kommentarer
Postat av: Freja

Vilka samariter du stötte ihop med! När vi skulle köpa tvätt och tork så åkte vi först till Elgiganten, men där tog de ohemult mycket för att skjutsa till "tomtgränsen", alltså inte bära in, och kunde inte hjälpa till med installation. Så vi gick till hemmabutiken, hittade bättre och billigare maskiner och hemleverans och installation ingick. Det blev bästa julklappen den julen, särskilt som det låg ett tvättberg och väntade, eftersom både tvätt och tork som vi hade valde att pajja veckan före julen...

Svar: Det kan nog vara värt att jämföra priser och villkor i olika butiker. Det är ju inte bara själva inköpspriset som avgör.
Fia

Postat av: frktjatlund

Grattis! Livet blir så mycket enklare med en fungerande tvättmaskin.

Svar: Ja, verkligen! Det är skönt att slippa passa tvättstugans tider.
Fia

2014-12-29 @ 15:07:42
URL: http://frktjatlund.wordpress.com
Postat av: Hanna

Men vad härligt med människor som bara spontanhjälper till. Jag har också varit med om att människor i olika fackhandlar kört hem det jag köpt när jag inte haft möjlighet att ta det på cykeln. Det är ovärderligt!

Svar: Ja, det gör att man tror på mänskligheten igen.
Fia

2014-12-30 @ 16:06:41
URL: http://hannasplats.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback