Matprat
Det är alltid mysigt att fixa lite extra god mat till helgen. Igår blev det entrecôte med spännande smaksättning. Jag gjorde ett gott kryddsmör av mosad fetaost, lite smör och sambal oelek, och när köttet var nästan färdigstekt täckte jag köttbitarna med en kryddblandning av finhackad persilja, finriven lime och finhackad vitlök. För att verkligen toppa smaken tillsatte jag även lite finriven fingerknoge.
Kan rekommenderas!
Kommentarer
Postat av: Ingegerd
Mmm fingerknoge så vansinnigt gott...hahaha!
Ha en skön helg, kram kram
Svar:
Fia
Postat av: Mia
Den där sista ingrediensen har jag också testat nån gång, en mycket extravagant och pikant sak.... :)
Ha en fin kväll, Fia!
Svar:
Fia
Postat av: Anna
Galen är du på ett närmast makalöst härligt sätt. Jag kvider av skratt..
Svar:
Fia
Trackback