Länktips...

Idag hade vi mattekonferens, och vi skulle försöka tipsa varandra om bra mattesidor på nätet, med nyttiga övningar som tränar eleverna i matematik på ett roligt sätt. En av kollegorna berättade att när hon började jobba på vår skola i höstas skickade hon hem information tilll alla föräldrar. Bland annat skrev hon ett entusisastiskt mejl där hon tipsade om en länk till en hemsida som hon brukade använda sig av. "Här kan man hitta mycket roligt" skrev hon glatt till samtliga föräldrar i tre klasser. 
På kvällen hörde en pappa av sig till henne och tackade henne för att hon hade kommit med ett så roligt tips. Hon tyckte att det var lite överdrivet att han tog sig besväret att höra av sig för att tacka för en länk. Och hon tyckte dessutom att det var lite lustigt att pappan uppmanade henne att själv titta lite på den roliga sidan hon tipsat om. Men hon kände att det kanske var bäst att titta på sidan i alla fall. Och när hon tittade på sidan letade hon efter en lucka i marken att hoppa ner i.
För det visade sig att hon med orden "Här kan man hitta mycket roligt" hade tipsat om en hemsida med löspenisar och andra sexleksaker och sexhjälpmedel. Adressen var till förväxling lik den adressen hon egentligen hade velat skicka, med matteövningar till ungar....

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hehehe. Det är därför jag ALLTID kopierar länkadresser direkt från webbplatsen jag vill länka till. Man vet aldrig vad som händer när man börjar skriva själv.

Svar: Det är ju förståndigt. Man hör ofta talas om pinsamma misstag.
Fia

Postat av: Lillsyrran

Vilken klassiker!

Svar: Du förstår vad pinsamt!
Fia

2013-03-22 @ 20:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback