Nya utmaningen nummer 29: Om jag hade pengar

Jag har ju pengar så att jag klarar mig, betalar mina räkningar i tid och kan spontanköpa onödiga saker ibland, så jag känner mig ganska nöjd. Men jag antar att rubriken syftar på att man ska ha så mycket pengar att man kan låta drömmar gå i uppfyllelse.
Tja, vad skulle jag göra då? Vet inte riktigt. Jag tror inte att man kan köpa sig lycka eller äkta vänner, det är något man tacksamt får ta emot, samtidigt som det är totalt ovärderligt. Lyxiga saker, resor, flotta bilar, tjusiga hus i tjusiga kvarter, märkeskläder, dyra smycken - inget av det kan få en brusten själ eller ett krossat hjärta att läka. Jag vill nog hellre ha förmågan att hitta skönhet och glädje i vardagen än att ha en massa pengar.
 

Kommentarer
Postat av: Anna Filipendula Rudbeckia

Mmmmm precis så..med åren är det verkligen hälsa o välmående som står högst på listan. Mat på bordet o en vinslurk liiiite oftare än sällan.

Svar: Det är ju sånt som är livskvalitet.
Fia

Postat av: lillsyrran

Jag önskar att att alla som har riktigt mkt pengar skulle satsa dem på forskning om miljövänliga energialternativ och på lokala projekt som gör att människor i fattiga områden kan bli självförsörjande

Svar: Så brukar jag också tänka. Det är ju bäst att lösa problem med en långsiktig lösning.
Fia

2013-08-03 @ 07:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback