Nya utmaningen nummer 26: Min bästa utsikt

Det finns många ställen med fin utsikt, men jag slutar aldrig att fascineras av den oändliga utsikten över ett orört landskap, med friska vindar som river i huden, som man kan njuta av stående högt uppe på ett berg i fjällen. Jag har väldigt lätt att se skönhet både i små detaljer både i naturen och i vardagen, och att hänföras av naturens skiftande skådespel och vackra stadsmiljöer, men fjällmiljöer ger mig nästan en religiös upplevelse.

Kommentarer
Postat av: Anki

Ja, så känner jag också.
Förra året när vi var uppe i Grövelsjöfjällen satt vi och fikade på en höjd. Intill satt en barnfamilj och de små barnen började sjunga på nationalsången. Då kände jag hur rätt den sången är; den kanske skrevs i fjällvärlden.

Svar: Ja, den är väldigt vacker. Jag håller med om att den mycket väl skulle kunna vara inspirerad av skönheten i fjällvärlden. Det där mäktiga, vilda, vackra, starka!
Fia

Postat av: Hanna

Håller med. Berg är mitt bästa. Älskar att stå på berg/fjäll/alper och titta ner eller ut ifrån dem. Det är svindlande och naturens skönhet fångad i ett blickfång. Får aldrig nog av det. Denna naturliga utkiksplats.

Svar: Håller verkligen med om att man aldrig får nog. Det går inte att tröttna på bergsutsikter.
Fia

2013-07-18 @ 20:52:28
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Anna Filipendula Rudbeckia

Mmmm eller Fårös karga hällmark..det får mig att fullständigt falla i trans..:)allt mer o mer känner jag som du att det är naturen jag vill uppleva. Städer har sin charm men naturen är bäst. Kan det vara ett ålderstecken? Kanske men det känns helt ok.

Jag hoppas du har en härlig sommar.

Svar: Tack! Kopplar av och har det bra! Men du, ålderstecken är väl bra, det visar ju att man blir klokare och klokare och gör sina val i livet.
Fia

2013-07-19 @ 20:53:58
URL: http://filipendula.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback