Manifestation

Vi är väldigt, väldigt många som känner att vi måste reagera mot de fruktansvärda gruppvåldtäkter som har skett de senaste åren. Ni som har möjlighet att ta er till Stockholm i helgen kanske vill delta i följande manifestation:
 
Samling för att kasta ljus över våldtäktsoffer. Sprid ljus över att ett uteblivet nej inte är ett ja. Stillastående demonstration på Sergels torg kl 12 på söndag 20/1. Ta gärna med ljus. 
 

Från början var det sagt att deltagarna ska ha facklor, men tydligen har det ändrats till ljus. Vet inte om det har med tillståndet att göra.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag blev väldigt förvirrad över formuleringen. Att kasta ljus över våldtäktsoffer låter mycket mycket plågsamt för dessa offer. En klassisk katakres. Men jag hoppas syftet är betydligt bättre.

Postat av: Fia

Jag vet att det är en märklig formulering. Allt planerades i helgen via nätet, och den här formuleringen var den som kablades ut. Det första förslaget till formulering lät mycket, mycket bättre. Det viktigaste är att det blir en kraftfull manifestation och att det är en duktig talare vid samlingen.

2013-01-16 @ 20:33:58
Postat av: Britten

Viktigt! ..Kram

2013-01-20 @ 12:52:47
URL: http://glitteroga.blogg.se
Postat av: lillsyrran

Hur gick det?

2013-01-22 @ 15:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback