Utmaning dag 6: Your idol

I dagens utmaning ska man avslöja sin idol. Jag kan väl inte precis påstå att jag är i den åldern då man har idoler längre. Jag hade inte heller någon superidol som jag avgudade när jag var tonåring.
Det finns många artister jag tycker om, men min största favorit av alla är Edith Piaf. Rösten, känslan och den underbara betoningen och det vackra, vackra språket gör mig alldeles betagen. Jag rös av välbehag när jag var på ett bröllop för några veckor sedan, där det stiliga brudparet vandrade ut från kyrkan som man och hustru till tonerna av "L´hymne à lámour". Sanslöst vackert! Grattis till Anna och Jonas, och en bättre start på ett äktenskap än Piaf-inspirerad glödande kärlekstoner har jag svårt att tänka mig.
 
Är det någon som vill hoppa på min utmaning som innebär att man får 100 ämnen att skriva om, ett per dag?
 
Titta gärna in hos mamsellen som har antagit utmaningen.
 

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Nää... det här med idoler har inte varit min grej heller, säger mammselen (som ska stavas just så, och där första delen av ordet ska betonas... För övrigt ett egenpåhittat ord, för jag känner mig inte som en mamsell, utan snarare som en mammsel). :)

Svar: Jamen, egentligen visste jag ju hur det skulle stavas! Det har jag ju haft koll på i många år vid det här laget! Det är klart att du är en mammsel!!
Fia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback