Utmaning dag 5: Mitt fotofejs

Det här blir riktigt svårt. Jag är inte precis typen som smyger in i badrummet med mobilkameran och plåtar dagens outfit med plutande mun. Jag har inte heller hittat vilken vinkel jag bör ha för att bli som mest fördelaktig på bild. Vilket är märkligt, för jag borde ha haft många tillfällen till detta med både en far och en bror som har jobbat som fotografer.
I stället brukar jag ofta blänga lite surt på alla foton, och när jag ser på korten brukar jag värja mig och säga att "Åh, vad det kortet blev dåligt!". Det värsta är att folk då vanligtvis säger "Nej, men du blev ju jättebra". Det brukar få till följd att jag ligger sömnlös och vrider mig medan jag tänker: "Va, är det verkligen så jag ser ut? Eller är det så alla tycker att jag ser ut?" 
Så eftersom jag inte är riktigt bekväm med att lägga ut plutbilder på mig från badrummet kör jag en fegisvariant. Jag lägger ut en badrumsbild från när jag var 17 år.
 
Hoppas på fler som vill vara med i den 100 dagar långa utmaningen 

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

I alla fall var det säkert så du såg ut när du var 17.

Postat av: Lois

Tjusigt!

2013-02-19 @ 21:41:10
Postat av: lillsyrran

Ni är så otroligt lika du och Yl!


Svar: Ja, visst är vi lika!! Och ibland tycker folk att L och jag är så lika, och ibland Yv. Så generna sprids helt klart vidare! Tyvärr har de även ärvt förmågan att få skavsår och att lätt bli åksjuka...
Fia

2013-02-20 @ 12:21:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback