Utmaning dag 13: Favorit-TV-show

Jag tycker att det är ganska tunnsått med bra program på TV. Dokusåporna har jag egentligen aldrig tittat på, då har jag hellre läst en bok. Kriminalserierna är jag löjligt förtjust i, men nu är de så många att man har tröttnat en aning. Jag tyckte mycket om CSI i de olika varianterna, men nu är det länge sedan jag tittade på dem. Däremot tittar jag gärna på Kommissarie Morse, men jag har nog snart sett alla avsnitt. Jag tittar ofta på de välgjorda dokumentärerna på Kunskapskanalen, och fascineras över att de faktaspäckade programmen faktiskt kan vara underhållande. Mer underhållande än många av de stereotypa aktionfilmerna, där man förväntar sig skottlossning, slagsmål och explosioner med ett visst intervall.
Ett program som alltid är roligt att titta på är "Så ska det låta". Jag tycker det är kul att se hur de duktiga artisterna bjuder på sig själva och samtidigt kan överraska med låtar man inte har förväntat sig av dem.
 
Önskar jag hade fått förmånen att få höra det här live!
 
Om du tycker att det verkar roligt med denna utmaning som går ut på att skriva ett inlägg per dag i 100 dagar med given rubrik är det bara att hoppa på.
Läs även vad Mammselen skriver på temat

Kommentarer
Postat av: Ninni

Mest skräp på TV, utom i kväll då det är Greys anatomi..det gillar jag. Synd nog krockar det med Mia på Grötö.

Så ska det låta har jag tröttnat på har gått alldeles för länge.

Ha en bra dag, kramen

Postat av: Anna-Lena

Samma här.Jag har också tröttnat. Men klippet med Timotej var väldigt njutbart.

2013-02-27 @ 19:11:28
URL: http://mammselen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback