Utmaning dag 50: Face social website logo

Dagens uppdrag i utmaningen är att jag ska berätta om min favoritwebsite. Och då får det bli facebook. Jag hade fått inbjudningar till facebook i ett par år, men inte nappat, när jag till slut skapade mitt eget facebook-konto för drygt tre år sedan. Till att börja med skrev jag nästan ingenting, och jag tittade på fejjan på sin höjd en gång i veckan. Varje gång jag tittade hade jag många hundra olästa inlägg, och det gjorde att jag bara plockade ut några få och läste. Jag tänkte nästan lägga ner fejjan helt när jag fick kontakt med några gamla vänner som jag inte hade haft kontakt med på många, många år. Och via de vännerna dök ännu fler gamla vänner upp, och då blev det plötsligt ett bra forum att återknyta kontakt med gamla vänner.
Men det blev ändå perioder då jag inte tittade på fejjan på veckor, och så kunde det vara en period då jag tittade varje dag.
Det senaste året har jag roat mig med att läsa fb och skriva inlägg då jag åker till och från jobbet. Det är ett unerhållande sätt att fördriva tiden, och jag tycker att det är riktigt kul att bolla tankar med andra. Så just nu är jag i en fas då facebook är ganska roligt.
 
Hoppa gärna på denna utmaning  som både Mammselen och jag är med i.

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag kan bara hålla med dig, men mina timmar på FB är betydligt fler än dina...huvva ;-)

Svar: Det är väl helt ok att ha utbyte av FB. Det är ju faktiskt ett ganska trevligt sätt att ha kontakt med många vänner.
Fia

Postat av: Hanna

Det går verkligen i perioder. Men det är ju som roligast när man interagerar mycket. Det är liksom det som gör det roligt. Jag kanske borde skriva något där snart. Ibland är det bara som att inget känns som FB-material.

Svar: Jag har långtråkigt på mina långa arbetsresor, så det har blivit så att jag fördriver tiden med hjälp av FB. Men om man gör ett uppehåll med skrivandet är det otroligt svårt att komma igång igen.
Fia

2013-04-13 @ 22:40:07
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: ejmis

Sen jag laddade ner FB-appen till mobilen är det lätt att hålla sig uppdaterad under dagen.
Tänk vilka "beroenden" man kan skaffa sig!! ;)

Svar: Ja, det finns många som nästan mår lite dåligt om de inte får kolla FB många gånger under dagen. Jag har en kompis som kände att han nästan fick ett tvångsmässigt beteende med sin fb-användning, så han har tvingat sig själv till veckolånga uppehåll några gånger.
Fia

2013-04-21 @ 03:35:50
URL: http://ejmis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback