Djurplågeri

 
Den här anden har promenerat omkring på stranden i närheten av mitt hem i några dagar. Den är lite nyfiken, och alla fåglarna i jätteflocken tigger skamlöst, men den här stackaren mår inte alls bra. I morse var jag på väg hem från affären när den här fågeln kom rusande, tiggandes efter en matbit. Den är tydligen så utsvulten att den vågar sig ganska nära människor. I morse kom den nästan ända fram till mig, och jag lyckades nästan suga tag i plastremsan runt fågelns näbb, men så råkade jag göra en för häftig rörelse, så den backade undan igen. 
Jag gick hem och hämtade lite bröd, en krok på en pinne och en liten sax och återvände för att hjälpa fågeln. När jag kom till stranden igen hade en djurvän hunnit före och vräkt ut mängder av bröd till fåglarna, så de var proppmätta och inte särskilt intresserade av mig längre. Jag måste därför återvända i morgon förmiddag med min lilla fralla och hoppas att de åter är hungriga och mutbara. Då kanske det förhoppningsvis går att få tag i fågeln och plocka bort det läskiga plasthöljet.
Hoppas att det går att plocka bort det utan att skada fågeln på något vis.

Kommentarer
Postat av: Anna har landat

Naaaa men du är ju bara så godhjärtad..jag håller med dig man får ont i själen när man ser sådant..jag hoppas du lyckas..

Postat av: Anna-Lena

hoppas verkligen att du lyckas.

2012-12-30 @ 19:41:09
URL: http://mammselen.blogg.se
Postat av: ejmis

Fy så ledsen jag blir när jag ser detta...hoppas verkligen att du lyckas.

2012-12-31 @ 03:45:17
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Britten

Ååå så sorgligt
Hoppas du lyckas .
Tycker det är så jobbigt när jul far illa

Gott nytt år föresten

2013-01-01 @ 21:26:38
URL: http://glitteroga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback