Postbesök

Jag hade fått pengar på ett utbetalningskort, och eftersom man inte kan gå och hämta ut sina pengar hur som helst längre passade jag på att ta mig till Skärholmen för att slinka in på Nordea för att överföra pengarna direkt till mitt konto.
Det var knökfullt inne i lokalen, och när jag tog min turnummerlapp insåg jag att jag skulle få vänta mycket länge. Jag började se mig om för att planera hur jag skulle möblera, eftersom jag uppenbarligen skulle få tillbringa min tidiga ålderdom i den lokalen. Min turnummerlapp skulle hinna gulna och bli spröd innan det blev min tur, och i kassan skulle de kontrollera den med hjälp av kol-14-metoden för att säkerställa att det verkligen var min tur.
Det var ganska varmt, och som sagt så var det otroligt mycket folk, så jag drog mig åt sidan där det finns en rad med datorer för självservice. Med tanke på den långa väntan jag hade framför mig passade jag på att ta av mig jackan och så kollade jag min kontoställning när jag ändå stod där vid datorn. När jag tittade upp hade det bildats en liten kö framför "min" dator, och damen som stod längst fram i kön frågade hoppfullt:
- Ursäkta jobbar du här?
När jag svarade nekande på det såg hon lite besviken ut och vände blicken åter mot människohopen som väntade på sin tur hos de sex hårt arbetande bankkassörerna. Ytterligare ett par personer frågade om jag jobbade där, och jag insåg att det var kombinationen av min strategiska placering bakom datorn och det faktum att jag inte hade ytterkläder på mig som gjorde mig så förvillande lik en bankkassör, så när en plats plötsligt blev ledig på en av sofforna kastade jag mig som en panter dit, och jag fick faktiskt komma fram till kassan innan jag hann gå i pension!
När jag äntligen kom fram till kassan blev jag imponerad av hur fantastiskt trevlig kassörskan var. Hon var idel solsken och erbjöd suverän service utan att verka det minsta stressad. Perfekt kvinna på den posten alltså!

Kommentarer
Postat av: Tompa

Om du sitter där en stund varje dag kanske du får lön från banken...

2012-04-12 @ 22:53:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback