Min överhettade hjärna spökar igen

Jag inser att hjärnan kämpar hårt för att rensa upp i de grå vindlingarna innan det blir fullständig oreda i systemet. Jag brukar inte komma ihåg drömmar, men i natt har jag sovit korta stunder och vaknat efter att ha drömt märkliga saker.
.
En av drömmarna handlade om att en tysk officer kom smygande och väste att jag var tvungen att ansluta min stegräknare  "till USB-port nr 17". Han väste på det typiska sätt som filmtyskar gör - ni minns väl Kullamannen och ringen med namnet Victoria inristat och "två vita och två blå stenar", som den skumme tysken väste fram vid flera tillfällen. Nu måste jag snabbt skaffa en ny stegmätare och sen måste jag hitta USB-port nummer 17. Jag som inte har så många USB-portar på min dator!! Den tyske mannen kanske dök upp i min dröm för att jag lyssnande på ett kulturinslag på radion igår, där de talade om den nya finska filmen
Iron Sky, som handlar om nazister som lämnade jorden 1945 och bosatte sig på månens baksida, för att 2018 återvända, som fullständigt ondsinta människor.
.
Nästa dröm var en kvinna som kom fram till mig och presenterade sig som Guttan Lundström. Hon berättade att hon ska gifta sig med min exman, så det var lika bra att vi hade träffats eftersom vi antagligen skulle stöta på varandra på släktfester och födelsedagar. Hon var stor, stadig och bestämd, så hon kommer nog att få pli på exet. Eller vad säger du, exet - styr Guttan med järnhand?
.
Den tredje drömmen var ganska obehaglig, för den handlade om att alla växter plötsligt började växa fullständigt okontrollerat, så där som Jack och bönstjälken, ni vet, men probelemet var att de växte inomhus!
Sen hade jag andra drömmar som jag redan har glömt bort, men nu hoppas jag att hjärnan är rensad så jag slipper alla skruvade drömmar.

Kommentarer
Postat av: X

Har ingen Guttan... :-(

2012-04-16 @ 15:22:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback