Legitimerad

Ni vet att ibland hör man talas om att något allvarligt har inträffat i ett flygplan, en stor offentlig byggnad eller någon annan allmän plats, och det är alltid någon som ropar: "Finns det någon läkare här?" Varpå minst en läkare uppenbarar sig, beredd att göra en hjältemodig insats. Det är ju just den där legitimationen som gör dem så proffsiga.
Nu när vi lärare får våra legitimationer kommer antagligen samma scenario att gälla oss. Tänk er att någon sitter i ett flygplan och funderar över en svår ekvation, eller grubblar över vilket år en viktig historisk händelse inträffade. Då kommer flygvärdinnan med samlad men skakig stämma att fråga om det finns en lärare på planet. Om det gäller ekvationen kommer hon att förtydliga sig och efterfråga en legitimerad mattelärare, och i det andra fallet en legitimerad historielärare. Och då kommer minst en hjältemodig lärare, med pekpinnen i högsta hugg, att uppenbara sig, beredd att lösa alla problem.
Det ska bli så spännande att se vilken skillnad det kommer att bli så fort vi får våra legitimationer. Omedelbart får vi Europas, ja världens bästa skola!

Kommentarer
Postat av: lillsyrran

Hihihi...

2011-10-31 @ 07:43:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback