Bilder som gör mig glad!

Min äldsta bror har slitit hårt med att digitalisera en massa bilder ur bildskatten vår pappa lämnade efter sig. Här är några bilder som gör att jag känner en stor värme i hjärtat.
Min lillasyster som har varit och köpt glass en strålande sommardag. Så fin bild! Ser ni hur glädjen strålar om henne där hon går med GB-påsen?
Nästa bild är syrran och jag vid något av alla de tillfällen då vi snällt fick agera fotomodeller då pappa skulle testa olika bländare, objektiv och olika tid mm när han gjorde fototester åt fototidningar. Ibland jämförde han olika fabrikat på film och olika fotopapper mm. Vi har fått vara tålmodiga modeller gång på gång och man ser ibland på de långa bildserierna hur leendet blir allt mer tillgjort och blicken flackar eller så gör vi löjliga miner eller börjar skratta hysteriskt.
Jag minns mest alla de här bilderna där vi fyra barn var i skottgluggen, så det har varit alldeles fantastiskt att titta på alla roliga situationsbilder som jag har glömt bort och alla vackra naturbilder.
Vi pratade alltid bilder och foto hemma, och diskuterade komposition, vinklar och ljus, så när jag började prata om sånt med mina jämnåriga kamrater trodde de att jag var lite knäpp. Och det stämmer väl i och för sig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken skatt vi har med alla bilderna.

2011-11-03 @ 18:47:49
Postat av: Ester

Åh, vad du är dig lik! Och Y är ju en kopia av dig som ung!

2011-11-03 @ 21:15:42
Postat av: Fia

Ester: Jag håller faktiskt med. Det är nästan som att se Y. Och syrrans barn är så otroligt lika henne.

2011-11-05 @ 09:18:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback