Zakaz palenia!

Ingen ska komma och säga att jag inte tar mitt jobb på allvar. Jag har tillbringat ett par dagar ute i fält tillsammans med mina no-kollegor. Vi har haft ett fulltecknat program för alla våra klasser i de olika årskurserna. Några av klasserna känner jag inte så väl, eftersom jag inte har dem som mina elever.
Idag har jag varit stationerad i skogen, där eleverna har fått komma i grupper och fått olika uppgifter.
Vid första samlingen efter lunch kom tre killar, som jag inte riktigt kunde placera, gående på skogsstigen.  Jag visste inte riktigt vilken klass de gick i, men jag blev otroligt arg när jag såg att de gick och rökte. Alltså ilsknade jag till och gav dem en riktig avhyvling där jag förklarade hur olämpligt det var att de rökte där och då.
De tre killarna tittade förvånat på mig, på varandra och så sa de något till varandra ....på polska!!!
Jag tittade lite försiktigt på mina elever som satt och väntade på instruktioner, och de satt tysta som möss och undrade förvånat varför jag hade skällt ut några fredliga polacker som var ute och promenerade i skogen.
En liten stund senare kom polackerna vandrande tillbaka åt andra hållet. De tittade lite oroligt åt mitt håll, men de rökte i alla fall inte längre. Ni ser, det lönar sig att säga ifrån!!

Kommentarer
Postat av: lillsyrran

Du har alltid fått andra att känna respekt för dig, inte minst när du är arg...

2011-06-08 @ 22:21:14
Postat av: R:s mamma R

Heja Fia på dom bara.

2011-06-10 @ 11:53:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback