Öppet brev till Julian Assange

Käre Julian,

Det är inte helt lätt att begripa vad du har pysslat med egentligen. Om jag har förstått det hela har du haft sexuella aktiviteter med ett par svenska kvinnor. Vid olika tillfällen alltså. Det verkar som om det har varit en ömsesidig överenskommelse att hoppa i säng. Jag hoppas ni hade det bra. Sen verkar det som om du trasslade till det hela genom att pilla på kondomen så att den gick sönder. Stämmer det, Julian? Inte bra, i så fall! Någon dag senare hade du sex med den andra kvinnan, även där i fullt samförstånd, vad jag förstår. Hoppas ni också hade det bra. Det hade ni säkert, eftersom du fylld av åtrå ville uppleva lite till när din partner hade somnat. Inte bra! Sånt ser vi mycket allvarligt på här i Sverige, och vi lägger ner stor möda på att sätta dit förövare av det här slaget. Om skurken slinker iväg utomlands skickar vi genast ut en internationell efterlysning och begär att få den uslingen utlämnad så att vi kan få förhöra honom och ta honom i örat ordentligt. Den här typen av vidriga övergrepp mot kvinnor vill vi verkligen inte veta av.
Att den första kvinnan tidigt under våren 2010 beskrev på sin blogg hur man på ett raffinerat sätt kan hämnas på män som har gjort en besviken har väl inte med saken att göra?
Hoppas verkligen att den här historien klaras upp på ett anständigt sätt, för som det beskrivs just nu är det mest löjeväckande. Om kvinnorna har gjort anmälan för att hämnas är det förskräckligt att utnyttja att våra lagar är formulerade för att skydda kvinnor från övergrepp av olika slag. Om det visar sig att de har blivit utsatta för otrevligheter av dig hoppas jag att det framkommer och att du får ta konsekvenserna av det.
Om det hela är ett sätt att sätta dit dig för att du avslöjar makthavares övertramp och oacceptabla krigsförbrytelser är det ett fruktansvärt hot mot demokratin och yttrandefriheten och en skrämmande demonstration av maktmissbruk.
Men, käre Julian, håll händerna på täcket tills allt är uppklarat!
Med vänliga hälsningar Fia

Kommentarer
Postat av: Tompa

Jag just att Julian Assange's advokater var upprörda över att delar av förhörsprotokollen läckt ut...

Postat av: Erik "Semlan"

Där fick du till det bra Fia. Man får nog hålla isär J. Assanges privata gärningar från hans arbete med Wikileak, vilket en del verkar ha svårt att göra. Han verkar själv tro att arbetet med Wikileak på något sätt skulle höja honom över lagen när det gäller hans privata affärer. Att framställa Sveriges rättsväsende som genomkorrupt och för enskilda i princip rättslöst förstår jag inte.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback