Fotografering

Varje år ska all personal fotograferas i början av höstterminen. Vi vet inte riktigt vad bilderna ska användas till, men jag tror att det finns en slags ambitiös plan att all personal ska presenteras på en stor anslagstavla vid entrén.
Vi fasar alltid över den tanken, för det är ofta ett hastjobb med fotograferandet, och när vi får våra bilder upptäcker vi varje år att vi inte har någon användning av bilderna, för de är helt enkelt inte bra.
Mina bilder låg i mitt fack i personalrummet för ett par dagar sedan, och när jag tittade på årets variant blev jag som vanligt besviken, och orolig över tanken att få se bilderna uppsatta på en stor tavla. Jag gjorde nämligen en väldigt konstig min, en blandning mellan leende och stängd mun, men det såg snett, stelt och tillgjort ut, och det såg ut som om jag hade en stor prilla inne, samtidigt som det såg ut som ett präktigt underbett. Jag suckade djupt och satte mig i soffan mittemot en kvinna som jag inte är så jätteekant med.
- Åh, det är alltid lika jobbigt med de här bilderna, beklagade jag mig. Här har de verkligen inte ansträngt sig att välja en bra bild, för här ser jag ut att ha underbett, så jag ser ut som en bulldog!
När jag hade sagt det tittade jag på kvinnan som tittade allvarligt tillbaka på mig. Och då såg jag att hon hade ett rejält underbett. Behöver jag säga att diskussionen stannade där?


Kommentarer
Postat av: lillsyrran

Åh vilken jobbig situation, för er båda.

2011-12-03 @ 15:52:18
Postat av: Anna ..smyger in

Jag svimmar------------------dunk..:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback