Jag är faktiskt lite bitter

Jag köpte en fin lägenhet där jag verkligen ville bo. Lägenheten var alldeles ny och fräsch med ett perfekt läge centralt men ostört. Samtidigt kändes det så bra att ha investerat i något så förståndigt som en bostad, eftersom fastigheter är vettiga investeringar - rena sparbössan.
Trodde hon ja!
När livet förändrades och jag tog mina väskor och lämnade lägenheten trodde jag ändå att jag var klok när vi bestämde att avvakta lite med försäljningen. Hade vi sålt den för ett år sedan hade det blivit en mycket ofördelaktig affär för oss.
Nu kändes det som rätt tid att sälja. Jag hade svårt att koncentrera mig på jobbet medan budgivningen pågick, och den pågick ganska länge och ganska intensivt. Mäklaren var en listig rackare som satte ett utgångspris som skulle locka många spekulanter. Priset steg också ganska rejält, men trots det gjorde vi alltså en förlust. Och sen ska vi betala mäklararvodet....
....visst är det kul att mäklare har så fina bilar och tjusiga kostymer. Jättekul. Ingen är gladare än jag.
....jag är inte bitter....

Kommentarer
Postat av: lillsyrran

Pengasmällar svider, jag vet av egen erfarenhet, men tänk på hur rik du är på det viktigaste i livet. Du är älskad av många, du är en underbar människa, en superviktig syster, smart som få och en riktig pingla och du har hela livet framför dig, bäddat med alla dessa underbara gåvor.

KRAM!

2010-10-23 @ 09:06:15
Postat av: Ester

Pengarna kommer tillbaka förr eller senare in någon form. Men synd ändå, för fin var den!

2010-10-24 @ 16:04:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback