Fultrosor, eller Ut ur garderoben!

Är det någon mer än jag som har fultrosor i garderoben? Jag har i alla fall ett antal fula, urtvättade trosor som jag egentligen borde slänga. Men eftersom de ändå är nytvättade och rena tänker jag att de får ligga i skåpet, för man kan ju ha dem med sig när man reser, och så slänger man dem efter användning. Bra tänkt, men tror ni att jag gör så?
Nej, när jag har använt dem hamnar de i tvätten igen, och så ligger de i skåpet nytvättade och rena....

Det värsta är att när jag har tagit på mig fultrosor vid något tillfälle blir jag så orolig att råka ut för något, så att jag i ilfart ska transporteras med ambulans till sjukhus. Och där avslöjas det att jag går omkring med de här urtvättade, tråkiga sakerna! Löjligt med tanke på att jag har flera jättesnygga som aldrig är använda. De ligger där med etiketterna kvar.
Och tänk om man plötsligt skulle drabbas av den stora passionen och få ett ragg när man minst anar det. Då skulle man ju hellre vilja vara till sin fördel i något förföriskt och läckert.

Nej, jag får nog ta och rensa i garderoben!

Kommentarer
Postat av: frktjatlund

Oj, oj! Modern predikade: Ha alltid fräscht under. Man vet aldrig när man hamnar på SÖS. Och det är ett rättesnöre. Eller rött skynke.

Postat av: elena cn

Hihi...jag har mina urtvättade fultrosor på mig just nu! Jag drar ju ändå bara omring här hemma och snorar...

2010-03-06 @ 21:58:38
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: elena cn

Jaha, nu gick trosorna äntligen sönder och jag har KASTAT dem!!

2010-03-07 @ 18:08:24
URL: http://elenassida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback