Tack för idag!

Idag har det varit en väldigt bra dag! För det första träffade jag alla mina tre döttrar samtidigt på ett mysigt sätt, det är alltid guld värt, och jag blir alldeles varm i hjärtat av att se hur fina de är (man FÅR vara partisk!). 
För det andra skulle en arbetskamrat och jag åka och hämta kameror som vi ska få låna från kommunen eftersom vi har projektarbete den här veckan, och när vi åkte genom det sanslöst vackra landskapet satt vi bara knäpptysta och njöt av de vitpudrade grenarna som såg ut som vita skulpturer. Arbetskamraten är en ung tjej som ska göra lumpen från och med nästa vecka, och hon tittade på det vackra och sa till slut att det var okay att ligga i fält i kyla om det är så vackert.
Efter jobbet skulle en av döttrarna och jag åka och hälsa på min pappa. Han är en gammal man, men idag var han glad, pigg och positiv, så det var ett väldigt trevligt besök.
När vi handlade i en delikatessbutik på väg till min pappa fick vi en otrolig rabatt på vårt inköp, och vi kände det som om vi hade fått en present.
Efter några timmars fika och prat hos pappa gick vi till stationen, och kom fram dit cirka fem minuter innan tåget skulle gå. Helt perfekt - ingen tråkig väntan på ett kallt pendeltåg!
På väg till stationen var alla grenar inbäddade i froststjärnor så de såg ut som sagoträd av socker!
Och sen hade vi samma tur när vi bytte till tvärbanan. I vanliga fall stämmer våra tåg nästan aldrig med tiderna på tvärbanan, men idag kom vi fram 1 minut innan tvärbanan kom.
Och så hörde Kesokompis av sig och var omtänksam! Gulletjej!
En bra dag rakt igenom! Så himla skönt :)


Kommentarer
Postat av: Anna tassar in

Men vilken tajming vilket perfekt flyt...sådant gör gott..när allt faller på plats..aha..du har tre flickor..så underbart..ligga i fält...njae..det tror jag ..jag hoppar Fia..jag fryser...:)

Postat av: Jazzhoppan

Flyt gillar vi. 2010 börjar bra.

2010-01-12 @ 10:36:04
URL: http://jazzhoppan.blogg.se/
Postat av: Erik

Bra dagar behövs! Kul med sådant flyt, grattis.

Postat av: Sylvia

Verkar vara en perfekt dag! Såna kan man leva länge på. Och mycket hann du med också!

2010-01-13 @ 16:50:32
URL: http://pantersylvia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback