Ser fram emot hösten

Jag är så förväntansfull inför vad som händer efter valet. Det är så fantastiska vallöften som ropas ut i stora bokstäver på alla valaffischer runt om i landet. Tänk vad de lovar! Vi kommer att få ett riktigt drömsamhälle om knappt en månad. Allt kommer att bli så bra, oavsett vem som vinner. Det märkliga är att ingen har genomfört allt det där fantastiska än. Men vänta bara till efter valet. Vad bra det kommer att bli! Jag längtar!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag fattar inte att de fortfarande håller på med vallöften. Borde det inte vara genomskådat vid det här laget? Så pass att man inte försöker igen. Elle*?

Postat av: Erik "Semlan"

Tänk att vi går på det gång efter gång.

Postat av: Anna ..

Shit..himmelen är nära..rena paradiset väntar..Fia..vi kan bara luta oss tillbaka och typ lyssna på Cellomusik..hela dagarna..medans samhället fixar allt åt oss..

2010-08-26 @ 18:48:43
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: Jonas

Hejsan, det var ett tag sedan sist men nu är jag ute i blogg cyber rymden och tittar runt. Jag har bestämt mig för att dra igång bloggen igen, men bara på halvfart och inte så ambitiöst som tidigare. Det gäller ju att spara på energin också. Och valet? jaadu omöjligt at säga men en sak är säker... det är jämt..

2010-08-26 @ 22:58:00
URL: http://storarvid.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback