Stackars Polen!

Tänk vilka fruktansvärda konsekvenser det kan få när vädrets makter slår ut den mänskliga teknologin. Ett felaktigt beslut att landa i den täta dimman och en stund senare har ett land förlorat sitt presidentpar, försvarsstabschefen alla försvarsgrenschefer, centralbankschefen, vice utrikesminister, ett antal parlamentsledamöter och andra ämbetsmän och civila. Det är ju inte så att just de här människorna är mer värda än andra, för alla människoliv är givetvis lika värdefulla, men när så många personer med viktiga befattningar hastigt försvinner får det otroliga konsekvenser för så många andra människor.
Har inte alla länder en policy att inte sätta alla ämbetsmän på samma plan eller båt efter Estoniakatastrofen?

Inte för att det hjälper någon, men jag sänder en varm tanke till alla drabbade...


Kommentarer
Postat av: Anna ..tassar in

Mmmmmm trassligt värre i Polen..förfärligt..man kan ta det till sig själv och förstå hur det måste kännas..kaos minst sagt..

Postat av: Jan Viklund

"Har inte alla länder en policy att inte sätta alla ämbetsmän på samma plan eller båt?" PRECIS. Och inte enbart sedan Estonia utan i generationer bakåt. Eller inbillar vi oss militärledningarna åkte i samlad gruppresa under andra världskriget? Varför lyser den här sjävklara frågan med sin absoluta frånvaro i våra medier?? Det är KUSLIGT. Om vår regering skickades iväg med hela sitt hov, inklusive kungahus och dignitärer på ett och samma plan, skulle försvarsledningen få löpa gatlopp! Hur naiva får vi vara??!

2010-04-11 @ 19:23:04
URL: http://gandhitoday.org/blog
Postat av: Hanna

Vi verkar glömma väldigt lätt. Det är chockartat det där när en hel stor grupp människor bara utplånas.

2010-04-11 @ 20:49:20
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: lillsyrran

Två av tjejerna på R är därifrån. De är väldigt upprörda och bekymrade över sina familjer i Polen.

2010-04-13 @ 10:15:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback