Bounce

Vilken fantastisk show Bounce bjöd på!
Helt otroligt! Publiken var förvarnad om att man skulle stå hela föreställningen, i en slags industriliknande lokal, och man skulle inte lägga väskor eller kläder på golvet/marken. Och sen satte föreställningen igång! Det var total kroppskontroll och perfekt tajming med olika tekniska lösningar. Hela showen startade med att lokalen mörklades och man fick höra tung, dunkande musik. Plötsligt slogs några stora dörrar upp, ljuset flödade in och en gigantisk spindel började vandra in över publiken. Och med gigantisk menar jag verkligen gigantisk, för den var i princip stor som en rejäl bil, med långa, ludna ben som vandrade framåt. När den hade passerat över (på) publiken försvann den in någonstans motsatta änden av rummet.
Därefter blev det mörkt igen och sen hände det saker hela tiden, på olika ställen i lokalen. Det var dans på små utstickande hyllor på väggarna, det var även dans på själva väggarna, lodrät dans alltså. Sedan dök det upp nya scener på olika nivåer och på olika platser i rummet och publiken fick flytta runt efter givna order.  Ett dansnummer utfördes på en genomskinlig scen i taket ovanför publiken, en annan dans utfördes i en genomskinlig låda.  Scener flyttades runt och ändrade höjd för de olika numren, och vid några tillfällen var dansarna utspridda i rummet och utförde danser mitt bland publiken, så att det skapades ett antal upplysta cirklar med solonummer. Vid ett tillfälle tvingades publiken att backa till en annan del av lokalen med hjälp av några hårda vakter med skällande schäferhundar , stående på en scen som långsamt rörde sig framåt mot publiken.
Det var en intensiv , spännande, humoristisk och tänkvärd dansföreställning som inte liknade något annat, med nyskapande och imponerande koreografi och dramatik. Dansarna i Bounce behärskade många olika danstekniker, så det var stor variation hela tiden. Dessutom var de grymt duktiga på akrobatik och gjorde halsbrytande volter som såg fullkomligt livsfarliga ut.
 Det här var sista helgen det gick att se den här föreställningen, men om den återkommer kan jag varmt rekommendera er att gå och se den.  

Kommentarer
Postat av: elena cn

Åååååååh! Lyllo!! Den skulle jag verkligen vilja ha sett:( Tänk att man inte kunde få tummen ur och boka en biljett i tid...

Postat av: Yvve

Ja, gud vad häfitgt det var! Det går knappt att beskriva, de är ju så snabba att så mycket hinner hända under en timma. Det måste vi göra om! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback