Beundran

Jag är så imponerad av Marie-Louise Ekman. Hon kommer säkert att bli en suverän chef på Dramaten med sin fantastiska energi och positiva utstrålning. Hon verkar ha enorma kunskaper inom många konstnärliga verksamheter och har säkert massor att tillföra Dramaten. Häftig kvinna!

Kommentarer
Postat av: Mumin

Ja henne gillar jag också...verkar vara en trevig dam och så är hon ju gift med en av Sveriges roligaste män också:) Kram ha det gott! Mumin

2009-01-17 @ 17:49:07
Postat av: soffie

guuu va duktig hon är,

ha en bra kväll

Postat av: Kersti

Jag gillar henne också. Hon är som en frisk fläkt. När jag i slutet på 70-talet arbetade som fritidsledare skulle vi visa hennes film Barnförbjudet på fritidsgården. Jag och en kollega hade sett den och talat om för de andra att den var bra men annorlunda, ja lite konstig. Det var på den tiden man fick filmen på rullar och visade de med hjälp av projektor. En långfilm bestod av två rullar. Strax efter rullbyte kommer den ledare som ansvarade för visningen av filmen in till oss och frågar : Hur börjar filmen? Det visade sig att de börjat med att visa sista rullen. Ingen reagerade. Vi hade ju sagt att filmen var konstig....:).

2009-01-17 @ 21:15:21
URL: http://plommenad.blogg.se/
Postat av: Erik

Gillar en del av Marie-Louises konst och några filmer. Tror hon kanske rår på Dramaten och kan åstadkomma några förändringar. Vore skoj om den kulturinstitutionen kunde ändra sig. Verkar behövas, läste artikel i höstas om att ekonomin inte är den bästa, många uppsättningar drar ingen publik. Marie-Louise kan säkert påverka detta.

2009-01-18 @ 02:45:09
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: Ninna

Ja, håller med dig.

2009-01-18 @ 22:51:57
URL: http://persiljeland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback