Rosa pantern

Igår skulle vi titta på den nya Rosa Pantern-filmen, med stora förväntningar. Vi laddade upp med godis och popcorn, och satte oss på mittenplatserna på femte raden, med inställningen att vi skulle få skratta gott i 1,5 timme. Men vad besvikna vi blev! Filmen var inte alls vad vi hade väntat oss. Det var några småroliga episoder, men det blev aldrig riktigt roligt, och filmen var så seg så att jag höll på att somna. Inte ens Jean Reno och Emily Mortimer lyckades rädda filmen. Vill ni se Emily Mortimer i en höjdarfilm ska ni istället titta på "Dear Frankie" - en brittisk, lågmäld helt underbar film som gör att man är glad i flera dagar, och vill ni se Jean Reno kan ni ju till exempel titta på "Leon". Jag brukar inte precis tillhöra Steve Martins fanclub, för han spelar ofta över lite för mycket för min smak, men vill ni se honom i en bra roll kan ni titta på "Roxanne".
Men - kasta inte bort era pengar på "Rosa Pantern 2"!


Kommentarer
Postat av: sexbarnsmamman

Då ska jag bespara mig att se den...vad synd!

Postat av: frktjatlund

Tack för det beskedet! Just vad jag misstänkte efter diverse trailers.

2009-02-17 @ 19:28:36
URL: http://frktjatlund.wordpress.com
Postat av: Erik

Tack för varningen :-) Såg hans första försök på tv:n, den var skaplig (men inte alls som Peter Sellers sköna). Min favorit med Steve Martin är nog "Döda män klär inte i rutigt". Så skönt gjord!

2009-02-17 @ 21:33:09
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: elena cn

Åh, jag gillar inte alls den humorn! Såg redan att den hade fått dålig kritik så den filmen aktar jag mig för...

2009-02-18 @ 23:06:38
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Ninna

Förstår att ni var besvikna, för jag har sett ngr klipp. För mig är Rosa Pantern lika med Peter Sellers. Roxanne har jag sett och den var rolig.

2009-02-19 @ 20:37:43
URL: http://persiljeland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback