Ett höjdarjobb

Idag när jag gick på Götgatan hördes en skarp vissling. Det var en vakt på marken som signalerade till sin kompis betydligt högre upp att trottoaren var fri från fotgängare, så de kunde knacka loss istappar från taket. Huu, jag skulle absolut inte våga stå där uppe men jag är djupt tacksam att någon utför det viktiga jobbet.


Kommentarer
Postat av: carolina

Jag blir ju skakis bara jag tittar på bilden (hatar höjder). Men som du säger det är ett viktigt jobb!

Ha en skön söndagskväll.

Postat av: Anna ..dansar in

Himmel jag som trodde dom visslade på dig..:) mmmm istappar är verkligen en risk den här årstiden..och även att ta bort dem är ju liksom livsfarligt..

2009-12-20 @ 21:49:20
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: Mumin

Ha ha jag trodde dem visslade på dig också:)) Nä fy farao för att jobba så högt upp.........men som du säger det är tur att nån vågar. Kram Fia! MuminFörresten kommer du inte in på min blogg ännu?

2009-12-20 @ 22:18:35
Postat av: Ninni

Ohh jag trodde det var nån som visslade på dig!!Näää usch jag är så höjdrädd, men jag klarar det bättre nu eftersom vi bor så högt upp, i början klarade jag knappt att vara på balkongen!Ha en fin dag..kramen

2009-12-21 @ 07:15:07
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Ninni

Jaha det hade visst alla skrivit..haha

2009-12-21 @ 07:15:37
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Erik

Förbaskat bra att en del fastighetsägare gör något åt snön och isen. Bra med modiga män som hackar loss eländet där uppe! Finns en hel del slöa fastighetsägare som bara sätter upp skyltar och varnar för istapparna. En del gör inte ens det! Det skapar osäkerhet och ger nackspärr! Gäller skyltvarningen? Finns där farliga istappar eller har de redan rasat ner på trottoaren? Vill helst inte sluta mina dagar med en istapp i huvudet. Så jag är som du tacksam när arbetet utförs. :-)

Postat av: Daniel

Friskt vågat icke platt fall.

2009-12-21 @ 11:26:03
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Det är det värsta med det här vädret, allt som kommer uppifrån!

2009-12-21 @ 18:28:18
URL: http://hannasplats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback