Drugs

Av alla farliga droger som finns måste väl pepparkakor vara det allra farligaste? Har man väl börjat äta dem går det inte att sluta sen. Som tur är har jag en pepparkakslangare i närheten, så det löser sig oftast.

Men jag tycker att det är jobbigt att tänka på all kriminalitet som kommer att följa efter julen då tillgången minskar men beroendet är oförändrat starkt.

Kommentarer
Postat av: Erik

Ha, ha. Ja, man tappar ju inte hörseln bara för att man knaprar pepparkakor. Kanske skulle musiker välja pepparkakor istället för andra droger? Fast det kan ju vara svårt att höra i knastret, om pepparkakorna är hårda och den musiker som spelar saxofon eller trumpet får lätt problem med denna drog. :-)

Postat av: Tompa

Själv har jag ägnat mig åt mc-relaterad kriminalitet, jag har vid ett flertal tillfällen kört för fort med motorcykel. Jag har bara åkt dit två gånger (1971 och 1986), men det fimms ett stort mörkertal i den statistiken.

2009-12-05 @ 16:22:17
URL: http://nikkodango.blogg.se/
Postat av: Maria

O jag är After Eight- beroende. Faller ner i ett djupt missbruk varje jullov. =)Och tänk att det snart är jullov!! Helt fantastiskt.2009-12-05 @ 19:35:22
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: Ulla

Jag är inte speciellt förtjust i pepparkakor, men ibland blir jag sugen på något sött och har vi då bara pepparkakor, som i december, hemma så går det bra med dem och det är som du säger: Det går bara inte att sluta äta!

2009-12-06 @ 06:25:38
URL: http://ulla67.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback