Bed of roses

Jag kom hem från jobbet, trött och med en lätt huvudvärk. Jag slog mig ner i soffan med en kopp gott kanelte, och så satte jag på "Best of Bon Jovi". När jag lyssnade på "Bed of Roses" försvann huvudvärken. Härligt slisksig, känslosam låt, som alla killar har svårt att förstå charmen med. Men när man är trött finns inget bättre botemedel än ytlighet, slisk och kanske lite godis. Hur gör ni killar/män för att reparera er mentalt?

Kommentarer
Postat av: Ninna

Den känns rakt in i bröstkorgen och till hjärt-, lung- och magtrakten (alltså ett diffust område).Håller med dig om det du skrev i ditt inlägg.Musik är för huvudtaget något jag inte kan klara mig utan.

Postat av: Erik

Musik är en bra healingmetod ;-) Beror helt på min inre känsla... ibland lugn instrumental musik, som Mike Oldfield, kanske en Tangerine Dream platta. En annan gång vill jag kunna sjunga med. Kanske något svenskt, Bo Kaspers Orkester eller Pugh. Men musik är bra! För mycket. Städning kräver hårdrock, på hög volym, Joe Satriani eller en Led. Bon Jovi, mjae smör ska vara kallt och snygga små kulor, som Frank Sinatra, that's music :-) Listan kan göras lång bland dålig musik, nu senast Brolles cover på Bowies "Fashion", gud så gräsligt. Hoppas att den inte dyker upp i fullängdscover. Burr... Undrar hur David Bowie mår? Han var krasslig förra året...

Dags att sluta, knip

2008-09-18 @ 23:11:14
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: Annelie

Yes! En favoritlåt, alltid.

2008-09-19 @ 12:53:28
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: vivan

Yes,yes!!!Sååå, bra! Love it!

Våran Tom Nordahl..vann med den låten, kommer inte ihåg vad programmet hette...men det var typ look a like..skal försöka hitta den på you tube...tack för en underbar låt!! kramiz:)

2008-09-22 @ 10:11:10
URL: http://vwellermo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback