Lite roligare moster numera?

När mina systerdöttrar senast var på besök hos oss suckade Paolina djupt och sa:
- Oooo, vad tråååkigt!
Hon har ju för länge sedan vuxit ifrån alla slevar och burkar vi plockade fram från lådor och skåp för att roa barnen. Hon tycker inte heller att det är jättekul att sitta och rita hur länge som helst med kulspetspennor på vanligt kopieringspapper. Men så är det ju när en tre- och en sexåring besöker tonårstjejer. Alla roliga leksaker är undanplockade, kastade eller bortskänkta.
Men nu har vi varit och rotat i förrådet, så nästa gång tjejerna kommer till oss tycker de förhoppningsvis att vi har roliga saker hemma.


Nu har vi en walldorfdocka och en kompis till henne, med en massa ombyteskläder, och så har vi sex kasperdockor. Så nu hoppas vi på en föreställning där kungen, drottningen,prinsessan, jokern, polisen och den gamla tanten medverkar.


Kommentarer
Postat av: Pialotta

Ja du Fia.. jag var oxså på vinden och rotade igår efter alla mina garner/stickor och beskrivningar till babykläder, men..

Stickor och garn fanns det av, inga beskrivningar.. så nu blir det till att besöka stadens gator o butiker för att införskaffa detta.

Såg alla lådor och korgar med leksaker/Lego och alla mysdjur/dockor däruppe.. Kommer säkert till användning om något år här oxså:-)

Ha de gott och tur du sparat så väl som jag.

Postat av: lillsyrran

De kommer att uppskatta det!

2008-10-20 @ 10:40:21
Postat av: mie

Är du sugen på en ny bloggdesign? Kolla in här: http://memie.blogg.se/2008/october/budgivning-pa-design.html

2008-10-20 @ 10:47:16
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: a

Ser det redan framför mig. En historia om hur kungen vänstrar med jokern som är gift med polisen som helst vill träffa prinsessan och den gamla tanten som har hemliga kärleksmöten med drottningen...

2008-10-20 @ 19:46:18
URL: http://fyraminuter.blogg.se/
Postat av: Dotter Yv

Ooh, jag kommer att sitta på första perkett hoppas jag. Längst fram, tjoandes. Kan hända att jag vill vara med också!

2008-10-27 @ 17:50:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback