Motionsbefrämjande?

I vanliga fall sitter jag i stort sett aldrig ner under arbetstid. Jag står vid tavlan och pratar och skriver (gestikulerar ganska mycket när jag pratar) eller så går jag runt och stöttar och hjälper eleverna i deras arbete. När jag inte har lektion fixar jag i labbet, rengör material, blandar giftiga substanser, hämtar och lämnar material i våra påfallande långa och slingrande korridorer eller förbereder eller efterarbetar laborationer.
Jag sitter nästan bara de sju minuter det tar för mig att äta lunch och på våra konferenser. Jag hinner i stort sett aldrig sitta ner och blogga på arbetstid, tyvärr. Dagarna är alltför intensiva.

Och idag har vi haft friluftsdag. Det har vi ju för att öka den fysiska aktiviteten i hälsofrämjande syfte. Det har varit en rad olika aktiviteter att välja mellan under dagen, tex skidresa, ridning, vandringar, bollsporter i idrottshallen mm. Vad ägnar jag mig då åt en sådan dag? Jo, jag sitter i en skinnsoffa i tennishallen och slappar hela dagen. Kan det verkligen räknas som motion?

Kommentarer
Postat av: Maria

Hahaha! Låter som en soft dag, det soffhänget var du väl värd =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback