Bra tips till fotointresserade!

Här kommer ett jättebra tips till er som fotograferar mycket och gärna vill göra något av era bilder. Ni kan själva framställa en egen inbunden bok med text och bild till ett överkomligt pris. Med överkomligt menar jag att man får punga ut med ett antal hundralappar, men om man tex vill dokumentera en resa, ett husbygge, en högtidsdag (bröllop, födelsedag...) fina bilder på barnen eller bilder från ett speciellt evenemang som tex en tävling eller en temadag så kanske det kan vara värt det.
Jag var på middag igår, och paret vi besökte hade tillverkat totalt 6 fotoböcker med lite olika teman. De reser otroligt mycket i sitt jobb, och jag bläddrade (dreglande av avundsjuka) i en fantastisk bok med bilder från två resor i Sydafrika, och en annan med bilder från svenska fjällen. Sydafrikaboken hade kostat 650 kr (i tre ex) och den var inbunden i hårda pärmar, med  aptitlig layout (som våra kompisar var ansvariga för) och jättefint tryck. Det var ursnyggt med serien med böcker med högblanka, svarta pärmar och BLANKA sidor som är så sköna att bläddra i. Alla andra bokfantaster förstår vad jag menar.

Gå in på hemsidan
pixopolis.se och läs och inspireras.


Själv ska jag tipsa min pappa fotografen om det här; det kan passa honom som har en massa tusen bilder från över 50 länder...


Kommentarer
Postat av: Inger Maryissa

Tack för tipset.
Kram

Postat av: Fia

Hoppas du tycker att sidan är intressant. Jag tyckte att böckerna var jättefina. Ett alternativ till fotoalbum, för de bilder man känner lite extra för.

2008-01-27 @ 18:46:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback