Var är telefonen???

Let´s dance är ju så himla bra, och vi blev totalt förförda av Tina Nordström. Henne skulle vi rösta på! Men var fanns telefonen?
Vi har en bärbar (trådlös) telefon, så vi tryckte på basstationen för att lokalisera luren. Det hördes ett dovt pip någonstans - men var? Vi drog ner ljudet på TV:n och lyssnade. Pipet lät svagt någonstans i lägenheten.
Därefter drog vi ner allt som lät i lägenheten, det vill säga torktumlaren, tvättmaskinen och diskmaskinen. Pipet kunde fortfarande inte identifieras.
Efter fjärde tryckningen på basstationen stod vi laddade med våra fyra öron i dotterns rum. Någonstans i rummet pep det. Men var?
Ni vet hur tonåringar i allmänhet är, och hur deras rum brukar se ut. När det gäller vår dotter får ni lägga till att hon danstränar 3-4 timmar om dagen, så rummet är fullt av träningskläder, handdukar, Nikeskor, kepsar, benvärmare, tofsar och ännu mer handdukar. Lägg till en trave läxböcker, sminkväskor och redskap för smycketillverkning. PLUS det som alla andra tonåringar brukar fylla sina rum med. Någonstans där fanns telefonen!!
Vi lyssnade och letade, tryckte återigen på basstationen för att få höra nya pip, och lyfte på lager efter lager av bråte.

Efter tredje tryckningen hittade vi till slut telefonen i hennes obäddade säng, under ett lager kläder och handdukar.
Sen kunde vi rösta på Tina!!

Det är frestande att visa en bild på sjöslaget i rummet, men vi törs inte, för då får vi hälsovårdsnämnden på oss:)


Kommentarer
Postat av: amonym

Ja, visst var hon bra!!!!! hihi kul med telefonen...känner igen det=)

Postat av: S

Ha ha ha! Känner igen situationen :D Har "bara" grabbar, men de sprider precis lika mycket saker omkring sig! Och var är telefonen? Ingen som vet...

2008-02-08 @ 22:35:45
URL: http://mediaidem.blogg.se
Postat av: ejmis

Dessa ungar... ;)

2008-02-09 @ 00:53:05
URL: http://ejmis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback