Middagstips
Mmmm, idag blev maten så himla god:
På tallriken finns: färsk trefärgad pasta
broccoli mexicana (från Felix)
strimlor av morot (strimlade med hjälp av potatisskalaren)
gurkskivor
tunna skivor av gravad lax rullade runt mozzarellaskivor
varma tomater med lite goda kryddor på
en liten klick turkisk yoghurt (3,5%) med fiskkrydda
lite klippt smörgåskrasse
Till det serverades vatten, vanligt kranvatten, men det var upphällt i snygg kanna.
Smarrigt!
Vi äter för övrigt fisk så väldigt ofta så vi befarar att vi ska utveckla gälar när som helst.
På tallriken finns: färsk trefärgad pasta
broccoli mexicana (från Felix)
strimlor av morot (strimlade med hjälp av potatisskalaren)
gurkskivor
tunna skivor av gravad lax rullade runt mozzarellaskivor
varma tomater med lite goda kryddor på
en liten klick turkisk yoghurt (3,5%) med fiskkrydda
lite klippt smörgåskrasse
Till det serverades vatten, vanligt kranvatten, men det var upphällt i snygg kanna.
Smarrigt!
Vi äter för övrigt fisk så väldigt ofta så vi befarar att vi ska utveckla gälar när som helst.
Kommentarer
Postat av: Inger Maryissa
Ser så gott ut.
Detta skulle jag vilja ha till middag idag.
Och fisk är ju jätte-nyttigt och gravad lax är så gott.
Postat av: Teresa
Det såg verkligen gott ut. Vi äter inte så mycket fisk tyvärr. Eftersom vi bott på Rhodos där fisken är daxfärsk när man köper den så tycker jag att fisken här är lite slemmig.
Men lax i alla former är gott.
Postat av: Fia
Inger Maryissa: Det var verkligen gott. Jag älskar lax.
Teresa: Vi bodde tidigare ute på en skärgårdsö, granne med yrkesfiskare, och de kunde bara tänka sig att äta fisk som plockades direkt ur sumpen. Djupfryst fisk var inte att tänka på för dem.
Postat av: Hanna
Å så gott! Jag vill också börja utveckla gälar. Men jag tror jag måste börja inta mer fisk då...
Trackback