Visst är det märkligt...

....att i alla kriminalserier på tv gör de alla brottsplatsundersökningar i halvskymning med enbart en liten ficklampa som belysning. Om jag vore en tekniker som skulle hitta spår och små avslöjande föremål skulle jag nog vilja brassa på med en gigantisk strålkastare som lyste upp varenda vrå i rummet!

Kommentarer
Postat av: vivan

Det är på film det..i verkligheten har de nog 100w lampor...kramiz

Postat av: ejmis

Såg du CSI igår? ;)
Håller med dig om att det är MYCKET märkligt...

2008-04-29 @ 06:15:09
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Big Brother

Och visst är det märkligt att samma poliser både gör brottsplatsundersökningar, står hemma i labbet med näsan över mikroskopen och gör DNA-analyser, förhör misstänkta, jagar misstänkta med puffran i högsta hugg, i vissa fall skjuter misstänkta samt anhåller dem. Fattas bara att de på vägen till nån brottsplats stannar till och dirigerar trafiken.

2008-04-29 @ 08:55:56
Postat av: evans

Haha! Det har du rätt i :)

2008-04-29 @ 09:58:46
URL: http://evans.blogg.se
Postat av: Socrate

Nu finns det en sak som kräver dämpad belysning, men bara en sak och det är när man söker blodstänk med hjälp av UV-lampa. I övrigt verkar din synpunkt helt riktig. På film och i serier handlar det dock oftast om ekonomi. Fatta vad det skulle kosta om man skulle "casta" EN skådespelare till varje yrke. VÅJNE, vad mycket billigare om EN ENDA person spelar alla rollerna i en och samma person.
JU.

2008-04-29 @ 11:34:51
URL: http://socrate.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback