Mitt nya liv

Idag har vi ägnat oss åt friskvård. Vi var ett gäng från jobbet som deltog i ett Body Jam-pass. Och vad roligt vi hade! Och vad mycket fel vi gjorde, i alla fall jag.
Otroligt att det ska vara så svårt att svänga åt vänster när instruktören säger  att man ska svänga till vänster, pekar med vänster arm och själv svänger åt vänster. Då svänger jag åt höger! Dessutom i en annan hastighet än de andra i rummet. Så när jag har svängt klart har de andra redan hunnit påbörja nästa moment, som är en hastig stegkombination som jag kanske klarar när jag har tränat varje vecka i ett år eller så.
Och jag har fullt schå att flytta fötterna på rätt sätt, alla medrörelser med armarna är än så länge överkurs.

Men i morgon kommer jag att gå omkring och ta små märkliga stegkombinationer för att hålla ångan uppe, och värken i kroppen kommer påminna mig om hur duktiga vi var idag.


Kommentarer
Postat av: Ulla

Hur är det med kroppen idag då? Efter Body Jam passet (aldrig hört talas om ett sånt pass)Visst är det skönt med träningsvärk för då upptäcker man muskler man inte visste man hade. Ha en bra dag!

Postat av: Junitjej

Det skulle vara kul om du ville vara med i min chokladtävling:
http://junitjej.blogg.se/1190694553_tvling__bloggchoklad.html

2007-09-25 @ 06:41:38
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Pia

bra jobbat! det lät som du hade kul

2007-09-25 @ 09:22:50
URL: http://mamipiha.blogg.se
Postat av: kicki

Inte för att jag vet vad Body Jam är för något men du rör på dig i alla fall skit samma (ursäkta språket) om det är åt "rätt" håll. Bra jobbat.
Kram

2007-09-25 @ 20:33:10
URL: http://grodanbollllll.blogg.se
Postat av: lillsyrran

Nu vet jag iofs vad bodyjam är, men namnet är himla konstigt:
kroppssylt
låter som kladdig friskvård

2007-09-25 @ 20:38:29
Postat av: F

Ulla: Faktiskt hade jag mindre träningsvärk än jag hade väntat mig. Men det har gjort lite ont på ryggen i midjehöjd, så där har jag välhaft en bortglömd muskel.
Junitjej: klart jag är med i chokladtävlingen, kul!
Pia: Vi hade verkligen kul, vi hade bildat en egen "sluten grupp" med bara otränade tanter, så vi fick träna med hög toleransnivå när det gällde kondition och motorik.
Kicki: Ja, visst känner man sig nöjd när man äntligen lyckas masa sig iväg till fysisk aktivitet.
Syrran: Vi kände oss nästan lite kladdiga efteråt, eller åtminstone väldigt varma och svettiga, så namnet är kanske inte så tokigt...

2007-09-25 @ 21:21:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback