Jag kom av mig lite...

Efter förra inlägget har det blivit lite tyst ett tag. Först berodde det på att kraften och inspirationen rann ur mig, men sen var det otroligt svårt att logga in på blogg.se i förrgår. Det hände i princip ingenting, och det gick att läsa andras sidor, men det var omöjligt att skriva kommentarer.
Och igår hade vi fest i vår bostadsrättsförening. Vi är bara yrkesverksamma i fyra av lägenheterna, resten bebos av pensionärer. Vi dukade långbord i trapphuset (eftersom det regnade ute) och så grillade vi (utomhus, men grillen råkade stå rakt under vårt öppna sovrumsfönster, så hela lägenheten luktade lägerskola i åtskilliga timmar, trots vidöppen balkongdörr hela natten, med den svala nattluften cirkulerande runt i alla vrår). Det var hög stämning och pensionärerna orkade festa hur länge som helst. Vi andra kroknade efter principen "yngst går först hem". Det betydde att husets femåring gick hem vid halv tio, och vi andra gav upp strax därefter.
De två gamla paren som närmar sig 90 (jag skojar inte, de är hur pigga som helst. Den ena damen klättrade i träd och sågade ner grenar vid 83 års ålder) orkade längst av alla. De avslutade allt med att röja undan och skura i trapphuset.
Undrar hur länge det allra äldsta paret skulle ha festat. De hade inte tid att komma, för de var på sitt lantställe och var troligtvis upptagna med att hugga ved inför vintern. Där är maken 94 och makan 92, och de har köpt lägenheten som en investering tills de blir gamla och trötta (!).


Kommentarer
Postat av: Ester

Man blir lite sugen på att leva sunt, så man får bli pensionär och ta för sig av livet fri från måndagmornar och sena konferenser!

Postat av: mammselen

Jaha... är det SÅ att bli äldre. Då ser jag fram emot att åldras!

2007-09-13 @ 20:39:52
Postat av: Anonym

Tänk vad mysigt med människor som gillar att hålla igång. kram Ting...

2007-09-13 @ 21:06:14
Postat av: elsamaja

Vilka hurtiga, det är kul med såna människor, så skulle jag vilja bli.
Jag hittade hit via fröken Evans blogg, där du talat om vilket väder det är, och då blev jag nyfiken, hur långt söder om Stockholm bor du?
Jag bor i Nynäshamn, det är därför jag undrar.
Ha det gott

2007-09-15 @ 23:07:50
URL: http://elsamajarun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback