Storebror Keso gästbloggar igen

Ett filmmanus till


En man kliver in på en bank i New York. I handen har han en jättelik revolver och över ansiktet har han dragit ner en skidmössa.

-Upp med händerna och hit med alla pengar, väser han. Det är emellertid ingen som uppfattar vad han säger eftersom maskeringen gör att hans tal blir otydligt. En kassörska tror att han mår illa och ställer fram ett glas vatten.

Han upprepar sina krav och flera kunder går fram till honom för att höra vad han säger. Efter att ha upprepat samma mening flera gånger för tålmodigt lyssnande kunder och personal blir han irriterad och tar av sig mössan och säger så tydligt han kan:

-Upp med händerna och hit med alla pengar!

-Med alla pengarna, menar du då det som finns i kassorna eller ska vi hämta det som finns inne i valvet också? Frågar en kamrer vänligt.

-Det räcker med det som finns i kassorna, säger rånaren som inte vill vara till besvär i onödan.

Under tiden har en förbipasserande larmat polisen. Fem bilar med skrikande däck stannar med varsin stoppsladd utanför bankentren och ett gäng poliser väller in.

De sätter handbojor på rånaren och för iväg honom. På bevakningskamerorna från banken syns hela förloppet tydligt, inklusive rånarens ansikte. Han erkänner brottet och döms så småningom.

Detta tog tio minuter. Resterande en timma och tjugo minuter får vi följa hur polisstyrkan patrullerar gator, lappar felparkerare och tvättar polisbilarna.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kikar in och vill se hur du har det kram Ting...

2007-11-12 @ 22:06:45
Postat av: Sune

Visst är det en film med Robert de Niro :)

2007-11-12 @ 22:32:32
Postat av: mammselen

Haha... Bra filmmanus...
Jag vill vara statist.
Eller kassörskan som ställer fram vatten. Det måste väl vara en av huvudrollerna?

2007-11-13 @ 17:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback