7 sanningar...

Jag har blivit utmanad av Pia att berätta 7 sanningar om mig själv. Jag har gjort något liknande tidigare, men ska försöka komma på 7 lämpliga sanningar. Sen ska man utmana 7 nya personer, men jag gör det enkelt för mig själv och inbjuder er alla att anta utmaningen.

1. När jag gick i skolan tyckte jag att nästan allt var väldigt roligt. Jag tyckte bara att matte och kemi var urtråkigt. Gissa vad jag jobbar med idag? Jag är matte och no-lärare!

2. Ett tag funderade jag på att bli läkare, så jag jobbade ett tag på Beckomberga mentalsjukhus för att känna efter om vårdyrket var något för mig. Av misstag trodde några att jag var färdig sjuksköterska, så jag skickades in för att ta hand om en patient med stora cancersår rakt in i kroppen. Jag skulle lägga om såren och höll på att tuppa av på kuppen. Den stackars kvinnan tittade oroligt på mig och sa: "Vad vit du är i ansiktet, mår du inte bra?" Sen minns jag inte mer...Så jag kände att jag inte passade inom vårdsektorn.

3. Jag tog jägarexamen när jag var 28, men har aldrig skjutit ett djur. Däremot har jag varit drevkarl (drevkvinna?)ganska ofta.

4. Jag har aldrig varit lucia.

5. Jag är väldigt lättlurad och godtrogen och kan inte föreställa mig att folk ljuger. Jag blir lika förvånad varje gång.

6. Jag kan spela gitarr, men det är det nästan ingen som vet. Jag spelar bara i smyg.

7. Den första komplimang jag fick av min man (vi var tonåringar då) var: "Vad snygga öron du har!" och när jag skrattade åt det förtydligade han: "Ja, de är liksom inte utstående eller så". När jag så småningom efter många år tittade på filmen "Hip hip hora" tyckte jag att det var så komiskt att det var precis samma komplimang som en kille gav huvudrollsinnehavaren. Undrar om makens komplimang har spritts på något vis?

Ok, Pia? Det blir en sväng till Göteborg före jul i alla fall. Svågerns lilla barn hinner ta studenten annars innan vi hinner dit och titta.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oki nu vet jag llite mera, kul. Ha en trevlig dag kram Ting...

2007-11-17 @ 12:30:10
Postat av: Pia

men snälla du, jag vill träffa dig, kom innan november tar slut, jag åker ju til Sälen i månadsskiftet....

Postat av: Pia

tack för dina sanningar skulle jag väl säga också :)

2007-11-17 @ 21:07:45
URL: http://mammipiha.blogg.se
Postat av: F

Tingeling: Tack detsamma!
Pia: Jag kollar läget...det vore grymt kul!

2007-11-18 @ 18:07:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback