Märklig semestersysselsättning

image42

Visst är det märkligt att så många tror att målare och andra hantverkare längtar efter att tillbringa semestern med att renovera och fixa hos vänner och bekanta helt gratis, eller i alla fall nästan gratis.

De får ofta höra kommentaren: "Oj, har du semester i juli? Kan du komma och jobba hos mig då?"
Kommentarer
Postat av: pimpim

Konstig tanke jag vill ju inte passa alla barn i släkten på min semester även om jag älskar mitt jobb och
mina barn på jobbet kram pimpim

Postat av: Pia

Snälla neverkeso, jag har gjort världens misstag, så dumt så jag vet inte om jag ska berätta det.....så här är det, när jag läste ditt inlägg fotogenique la jag dig som min favorit..jag har undrat vart du tagit vägen eftersom det inlägget kommit upp varje gång jag gått in på din blogg. Nu har jag upptäckt mitt misstag och ska sätta mig och läsa dina inlägg som kommit därefter. Jag är nyfiken på dina svar på min "tagning" Ha det :)

2007-07-07 @ 11:30:20
URL: http://mammipiha.blogg.se
Postat av: F

Vilken tur att du upptäckte hur det låg till! Det är så himla lätt att klicka på någon knapp som ställer till det när man är lite stressad.
Jag brukar alltid läsa din blogg, jag tycker du har en trivsam blandning av skämt och allvar.

2007-07-07 @ 18:55:15
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Pia

Tack för det,det har du också

2007-07-07 @ 21:50:08
URL: http://mammipiha.blogg.se
Postat av: Pia

Min sambo är snickare....du förstår...nu kör han långtradare oxå som tur förstår folk att han faktiskt inte kan "låna" på semestern. Däremot varje gång någon ska flytta så rings det...Oftast tror folk att det är gratis att låna lastbil...

2007-07-08 @ 18:14:49
URL: http://www.zanahoria.blogg.se
Postat av: johannapannan

och det tokiga tycker jag är att folk inte förstår att man fakstiskt vill ha honom hemma lite också, inte att han ska jobba någon annan stans. (dessutom har man ju ofta saker själva att ta tag i..)
Trist inställning men för vissa yrken är det väl så. (tur att man inte frågar läkare samma sak "kan du komma och operera mig då i juli när du har semester.. fniss )

2007-07-11 @ 13:26:28
URL: http://johannapanna146.blogg.se
Postat av: F

Ha, ha, men jag tror nog att läkare kan råka ut för att folk "smygkonsulterar" dem på fester och så. "Jaså, du är läkare, jo, du förstår jag har så konstiga utslag här, vad tror du det kan vara? Skål!"

2007-07-11 @ 18:54:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback